HALKA ARZ ÖNCESİ DANIŞMANLIK

HALKA ARZ ÖNCESİ DANIŞMANLIK

Şirketlerin, halka arz ve aracı kurum başvurularından önce, bir danışmanlık hizmeti almasının faydası büyüktür. Şirket, bu danışmanlık hizmeti ile yatırımcıların, SPK’nın ve Borsa İstanbul’un önüne çıkmadan önce zayıf yanlarını görür ve bunları düzeltir, güçlü yanlarını ortaya koyar ve böylece sürecin hızlı ve kusursuz bir şekilde işlemesi sağlanır. Bu çerçevede aşağıdaki hizmetler SPK'dan yetki almış alanında uzman  çözüm ortaklarımız  tarafından gerçekleştirilmektedir.

  • Halka arz stratejisinin belirlenmesi (zamanlama, yöntem, aracı kuruluş seçimi, pazar seçimi -Ulusal Pazar/GİP- yurtiçi/yurt dışı borsalar vb)
  • Halka arz öncesi şirketin operasyonel, finansal ve hukuki olarak hazırlanması (faaliyette kullanılmayan varlıkların çıkarılması, birleşme, bölünme gereksinimlerinin tespiti, kurumsal yönetim sisteminin oluşturulması)
  • Yatırımcılara sunum dokümanlarının hazırlanması .
  • SPK ve Borsa İstanbul’a başvuru dökümanlarının hazırlanması ve sürecin yönetimi gibi hizmetleri   Sermaye Piyasası Kurulundan yetki ve izin almış  çözüm ortaklarımız tarafından sağlanmaktadır..